Menu główne
Aktualności
Informacje o szkole
Grono Pedagogiczne
Biblioteka szkolna
Kalendarium szkolne
Dokumenty szkolne
Patron Szkoły
O patronie
prezentacja
Jubileusz
Dyrektorzy
Z „Górki” w świat
Okiem Belfra
Wywiady z dyrektor Magdaleną Gdowską
Pamiątkowa Księga Jubileuszowa
Kierunki Kształcenia
Liceum Służb Mundurowych
Technikum Hotelarstwa
Technikum Logistyczne
Technikum Pojazdów Samochodowych
Technikum Mechanizacji Rolnictwa i Agrotroniki
Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych
Technikum Budowlane
Technikum Reklamy
Szkoła Branżowa I stopnia
Rekrutacja
Szkoły w systemie dziennym
Szkoły w systemie zaocznym - Kwalifikacyjne Kursy Zawodowe
Uczniowie
PRIMUS INTER PARES
Plan lekcji
Samorząd szkolny
Szkolne Koło Wolontariatu
Konsultacje nauczycieli
Wykaz Podręczników 2024/25
Nowe linie autobusowe
Podanie o wydanie duplikatu legitymacji szkolnej
Wniosek o wydanie duplikatu świadectwa
Dyżury pedagogów
Warsztaty
O warsztatach ...
Z życia warsztatów ...
Rodzice
Procedury reagowania w przypadku wystąpienia wewnętrznych i zewnętrznych zagrożeń fizycznych w szkole
Gdzie szukać pomocy?
PROCEDURY ZAPEWNIENIA BEZPIECZEŃSTWA I ZDROWIA
PROCEDURA ORGANIZOWANIA I UDZIELANIA POMOCY PSYCHOLOGICZNO - PEDAGOGICZNEJ
Regionalny Program Zdrowotny w zakresie zapobiegania i wczesnego wykrywania cukrzycy typu drugiego
Dziennik
INFORMACJE O DZIENNIKU
Projekty
Projekt EZWP
Projekt NSzZ-NR
Projekty PO WER
Portugalia 2016
Włochy i Portugalia 2017
Hiszpania i Portugalia 2017-18
Bułgaria 2019
Projekt ERASMUS+
Irlandia2020
Projekt "Zawodowo - Międzynarodowo 2"
Portugalia
Projekt "Zawodowo - Międzynarodowo 3"
Projekty RPOWŚ
Uczniowie ZS nr1 bliżej rynku pracy
Projekt Nowoczesna Szkoła
Projekt Czas Profesjonalistów
Rozbudowa kompleksu sportowego i warsztatów szkolnych
Dziś uczeń jutro student
Profesjonaliści z regionu opatowskiego – podniesienie jakości szkolnictwa branżowego
Rekrutacja
Kurs fotograficzny
Ogłoszenie o naborze pracodawców
Ogłoszenie
Klauzula informacyjna
formularz zgłoszeniowy pracodawcy (do pobrania)
Fundusze Europejskie dla Świętokrzyskiego 2021 – 2027
Wysoka jakość szkolnictwa branżowego w Technikum im. płk. Jana Piwnika Ponurego z Zespołu Szkół nr 1 w Opatowie
Wsparcie szkolnictwa ogólnego w powiecie opatowskim
Partnerzy szkoły
Politechnika Świętokrzyska
WSL w Poznaniu
Fundacja Grom Combat
WKU Sandomierz
Magneto Marelli
OSKP Okalina Kol.
PitStop
Wulkanizacja Papaj
ARChmielewski
Trille Valtra
AgroSerwis
P. P. H. U. Marian Kisiel
Ankiety
Ankieta absolwenta liceum
Ankieta absolwenta technikum
Ankieta absolwenta zasadniczej szkoły zawodowej
Egzaminy zewnętrzne
Matura informacje
Egzaminy zawodowe
Zamówienia publiczne
Archiwalne
Bieżące
Kontakt
Dane kontaktowe
ZFSS
Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych
Internat
Internat
Pedagog
PROCEDURA ORGANIZOWANIA I UDZIELANIA POMOCY PSYCHOLOGICZNO - PEDAGOGICZNEJ
Deklaracja dostępności
Projekt „Zawodowo - Międzynarodowo 2”
Regulamin rekrutacji - technik żywienia i usług gastronomicznych
Formularz zgłoszeniowy - technik żywienia i usług gastronomicznych
Regulamin rekrutacji - technik hotelarz
Formularz zgłoszeniowy - technik hotelarz
Poprzednia strona: Dziś uczeń jutro student
Poprzednia
Następna strona: Dokumenty szkolne
Następna