TECHNIK ŻYWIENIA i USŁUG GASTRONOMICZNYCH - ARCHIWUM

fb icon 325x325 ŻYWIENIÓWKA NA FACEBOOKu fb icon 325x325

 Mąka, cynamon, goździki, ..., będą aromatyczne pierniki

 

Mikołajki w Żywieniówce

 

Poznajemy układ funkcjonalny zakładu gastronomicznego i zasady planowania produkcji w zakładzie żywienia zbiorowego

 

Żywieniówka na zajęciach warsztatowych promujących zdrowy tryb życia, poszerzających wiedzę o czynnikach ryzyka i profilaktyce nowotworów

 

Wieczór andrzejkowy, to nie tylko wróżby i zabawy… nie obejdzie się bez przekąsek…, tym razem w wykonaniu klasy I TŻiUG

 

VII Opatowski Bieg Niepodległości i rozgrzewająca grochówka

 

Rozważnie gotuję, żywności nie marnuję - Światowy Dzień Żywności 2019

 

Pracownia gastronomiczna

 

Obsługa konsumenta

 

Młodzież Żywieniówki na zajęciach z prewencji nowotworów głowy i szyi oraz profilaktyki antytytoniowej w Świętokrzyskim Centrum Onkologii w Kielcach. 20.XI.2019

 

 Miesięczna praktyka zawodowa uczniów z klasy III TŻiUG 2019

 

Konferencja podsumowująca projekt Zawodowo po Europie

 

Żywieniówka na praktykach w Portugalii klik

 

Pyszny bufet już czeka...

 

Warsztaty kulinarne „Wiemy, co jemy i zdrowo żyjemy” ...